Hellasgården - för det friska mötet

Hellasgården ger ditt företag ny energi i friskvårdssatsningen. Och här hittar du en rogivande omgivning för möten och konferenser.

 

Tack vare närheten till en stor mängd olika idrotts- och friluftsaktiviteter, bastuanläggning vid Källtorpssjön och restaurang Storstugan kan vi tillsammans med dig sätta ihop ett spännande konferens- eller eventprogram som passar de flesta. Vi har utomhusaktiviteter för nästan obegränsat antal deltagare och lokaler för upp till 80 personer.

 

Här kommer några förslag, förhoppningsvis kan något av dem passa dig och din personal!

 

Telefon: +46 (0)72 320 16 28 
Mejl: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

konferens-isvak

Walk & talk.

Med bastu och bad i Källtorpssjön samt lunch. Enklare kan det inte bli!

 

 

konferens-trana-springa

Svettas först – samtala sedan.

Träningspass utomhuspass eller i gymmet under ledning av professionell coach. Träningspasset avslutas med bastu och bad i Källtorpssjön. Därefter samlas ni i en av våra konferenslokaler. Lunch i restaurang Storstugan ingår, liksom förmiddags- och eftermiddagsfika.

 

konferens-yoga

Kreativa företagsmötet.

Gör som Google och Apple och andra kreativa företag – inled det avgörande mötet med yoga eller meditation. Yogapass eller meditation/mindfulness under professionell ledning. Därefter bastu och bad i Källtorpssjön. Möteslokal hela dagen. Lunch i restaurang Storstugan. Förmiddags- och eftermiddagsfika ingår också.


konferens-tur-med-chef-200

På tur med chefen.

Hyr längdskidor åt hela företaget/avdelningen. Efter skidturen väntar bastu och isvaksbad i Källtorpssjön. Möteslokal hela dagen. Lunch i restaurang Storstugan. Förmiddags- och eftermiddagsfika ingår också.

 

konferens-rannet-200

Företags-rännet

Hyr långfärdsskridskor åt hela företaget/avdelningen. Efter skridskoturen på Källtorpssjön väntar bastu och isvaksbad. Möteslokal hela dagen. Lunch i restaurang Storstugan. Förmiddags- och eftermiddagsfika ingår också. konferens-dipart-200

Dipartmodellen.

Gör som byggbolaget Dipart, gör Hellasgården tillgängligt för din personal för att stimulera till motion och att komma ut i naturen. Månadsvis även anordnade aktiviteter som crosstraining, yoga, orientering med mera. Allt under professionell ledning.

 

konferens-bolltokig-200

Sparka ut de bolltokiga.

Friskvårdssatsningar på företag tenderar att lättast nå ut till de redan frälsta. Vår uppskattade fotbollsgolf kan vara en dörröppnare, och inbjuder till 1,5 timmes promenad på den natursköna golfbanan. Avsluta golfrundan med bastu och bad i Källtorpssjön, lunch och därefter ett möte i en av våra möteslokaler.

 

konferens-fiske-ny-200

Fiska upp de tveksamma.

Friskvårdssatsningar på företag har ofta svårt att fånga dem som kanske allra mest skulle behöva, och uppskatta, att komma ut i friska luften och röra på sig. Med en kanadensare och ett fiskespö får du motion och frisk luft utan att ta på löparskor eller yogatights. Avsluta med bastu och bad i Källtorpssjön samt lunch.

 

Mer om oss:

 

hellasvar-2014-konferens-70-inne-440

Konferensllokal med sjöutsikt. En uppskattad lokal, mycket tack vare dess många fönster ut mot Källtorpssjön vilket gör att du får närkontakt med den natur som lockat dig hit. 

Ljus, funktionell lokal i slittåligt material för upp till 80 personer. Wifi, projektor, ljudanläggning, blädderblock och white board.

 

hellasvar-2014-konferens-40-inne-440

Konferenssal för 40 personer, med köksdel och kamin. Bokas i samband med övernattning. Kan möbleras om efter önskemål. Exempelvis med myshörna kring kaminen med soffa, fåtalj och stora Fat Boy-sackosäckar. Wifi, projektor, ljudanläggning, blädderblock och white board.

 

litet-konferensrum-300

Ett mindre och delvis uppdelat mötesrum för upp till 10 personer. Wifi, projektor, ljudanläggning, blädderblock och white board efter önskemål. 

 

Hellasgården ger unika möjligheter för konferenser och andra event, likväl som för firandet av högtider, såväl privata som inom företaget eller föreningen.

 

Så här kan det till exempel se ut (se även förslagen här ovan):


Konferens med aktivitet, konferenslokal, måltider och bastu.

 

  • Ni inleder med ett seminarium i vår konferenslokal, med plats för upp till 80 deltagare.
  • Ni fikar och lunchar i Restaurang Storstugans fina lokaler i genuin och rustik miljö, och passar samtidigt på att njutan av värmen från den öppna spisen, eller solar er en stund på serveringens uteterrass.
  • Eftermiddagen ägnar ni åt någon av våra aktiviteter, kanske vår populära och naturnära fotbollsgolf, eller en orientering, eller ett yoga- eller mindfulnesspass under proffsig ledning.
  • Ni avslutar med att abonnera bastun för företaget och eller intar en middag i Storstugan.
  • Om ert event slutar sent eller pågår flera dagar finns alla möjligheter till boende i våra övernattningsstugor

 

Kontakta oss gärna för priser och fler förslag!

 

smoothie-och-nice-cream-elin-440


Elin och våra andra konferensvärdar förklarar gärna mer om våra möjligheter att erbjuda kompletta konferenser med aktiviteter, övernattning, mötes- och konferenslokaler, frilufts-, idrotts- och hälsoaktiviteter samt bastu- och motionsanläggningen. I samarbete med restaurang Storstugan kan vi erbjuda alla typer av måltider.

 

Telefon:
+46 (0)8 716 16 28
+46 (0)72 320 16 28

 

Mejl:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.